VEPŘOVÝ BŮČEK NADÍVANÝ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ BŮČEK / 




INGREDIENCE: 75 dkg bůčku, sůl, kmín, 20g másla.
Nádivka: 40g másla, 3 vejce, 100g máčené housky, 1/8 l mléka, sůl, petržel, citr. kůra, 80g strouhané housky.

POSTUP PŘÍPRAVY: Bůček opereme, zbavíme kostí, uděláme do něho kapsu, uvnitř i navrch jej osolíme a naplníme nádivkou - do umíchaného másla se solí zamícháme žloutky, strouhanou housku navlhčenou mlékem nebo smetanou, sekanou zelenou petržel, sníh z bílků a suchou strouhanou housku. Zašijeme a posypeme trochu kmínem. Pak jej dáme do pekáče na dvě železné špejle, kůží dolů, podlijeme horkou vodou, přikryjeme pokličkou a chvíli pečeme ve troubě nebo na otevřeném grilu.
Pak maso obrátíme, kůžičku nakrájíme na kostičky, potřeme ji máslem a pečeme v troubě, až je maso měkké a kůžička křupavá. Mladé maso pečeme celkem jednu a půl hodiny, starší déle. Po uplynutí této doby maso vyzkoušíme železnou špejlí. Jde-li lehce vytáhnout, je maso upečené. Měkké propečené maso nakrájíme ostrým nožem na tenké plátky. Když je šťáva příliš tučná, přilijeme trochu vývaru nebo horkou vodou a podáváme k masu.



VEPŘOVÝ BŮČEK NADÍVANÝ. VEPŘOVÝ BŮČEK NADÍVANÝ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1310 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz